L'Ajuntament de la Ràpita licita el projecte de remodelació de la piscina municipal

Compta amb un pressupost de 895.122 euros i preveu, millorar accessos i vestidors, construir una coberta telescòpica i també una piscina annexa

Un nedador entrant a l'aigua de la piscina municipal de la Ràpita
Un nedador entrant a l'aigua de la piscina municipal de la Ràpita | ACN
Aguaita.cat
10 de novembre del 2021
Actualitzat a les 14:30h
L’Ajuntament de la Ràpita ha tret a licitació el projecte per remodelar la piscina municipal, situada al Parc de Garbí. Contemplant totes les actuacions necessàries per reformar l’equipament esportiu, el projecte té un pressupost d’execució que ascendeix a 895.122 euros.

L’Ajuntament de la Ràpita licita esta remodelació integral de la piscina de la Ràpita per la necessitat de millorar els accessos i la zona dels vestidors. Així com de canviar la coberta actual per una coberta telescòpica que permeta fer un estalvi energètic per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible i que millore la climatització i les condicions en què les persones usuàries gaudeixen de l’equipament. El projecte també contempla la construcció d’una piscina annexa per fer noves activitats.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, destaca que "la remodelació de la piscina de la Ràpita és un dels projectes importants d'esta legislatura que es farà realitat el 2022". Caparrós afegeix que "es tracta d’un projecte estratègic ja que la piscina municipal és un dels principals equipaments esportius del nostre poble i després de vint anys és imprescindible fer esta reforma integral que l’acabe convertint en una piscina adequada als temps que estem·".