Pepet i Marieta signa i interpreta enguany la cançó de l'estiu de TV3

El videoclip, gravat a Poble Nou del Delta i a Ulldecona, és un "homenatge a la gent i a la terra i la gent que portem a la sang", explica Josep Bordes, el cantant del grup d'Ulldecona

990_1403278101can-de-lestiu
990_1403278101can-de-lestiu
Redacció
20 de juny del 2014
Des de la Trinca als Pets, els Catarres, Sau, i enguany li ha arribat el torn a Pepet i Marieta. El grup d’Ulldecona és este 2014 qui signa la cançó de l’estiu de Tv3, el ritme que sentiran els espectadors de la cadena gairebé a tota hora. ‘Corre l’estiu’ és el nom de la cançó que molts catalans enguany no es podran treure del cap. “Estem contentíssims perquè és una gran oportunitat; de sobre molta gent que potser no ens havia sentit mai es farà un fart de sentir-nos”, ha explicat a aguaita.cat Josep Bordes, el cantant i alma mater del grup.

‘Corre l’estiu’, que combina el rock i la ‘patxanga’, és “fresca, divertida i descarada”, tal com l’han anunciat avui al Telenotícies migdia, és a dir, un reflex de com és el grup. Caldrà esperar fins el proper divendres 27 de juny per poder veure per primer cop el videoclip, que serà presentat al programa Els Matins de TV3. Està gravat entre Poble Nou i Ulldecona i “és un homenatge a la terra i a la gent que portem a la sang”, explica Bordes. Un homenatge a tot un caràcter, l’ebrenc, “proper, descarat, crític i amb sentit de l’humor”, segons el definix ‘Pepet’.