L’alumnat d’ESARDI d'Amposta comença a treballar en el disseny i la comunicació de l’hort social

Des de l’Escola Agrària segueixen amb els treballs tècnics d’execució per enllestir l’espai comunitari

Pla general de l'Hort Social que dissenyen els alumnes d'Esardi Amposta
Pla general de l'Hort Social que dissenyen els alumnes d'Esardi Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
14 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 17:22h
L’alumnat del grau superior de GràficaPublicitària de l’Escolad’Art i Dissenyd’Amposta (ESARDI) comença a treballar en l’hortsocial de l’Ajuntament. Durant tot el curs, els estudiants dissenyaran la marca, les estratègies de comunicació i el disseny dels elements visuals d’aquest espai comunitari.

D’altra banda, des de l’EscolaAgràriad’Amposta seguixen treballant en els aspectes tècnics i d’execució per enllestir l’espai. Unes tasques que els i les alumnesdelgraumitjà de ProduccióAgroecològica va iniciar a principis d’any dins de l’assignaturaPeriurbana, preparant el terreny perquè els del grau superior de Paisatgisme i Medi Rural implementessin els horts durant el tercer trimestre, una activitat que es va haver d’aturar a causa de les condicions meteorològiques i l’acabament del curs escolar.

Un cop enllestits tots els treballs, des de serveis socials publicaran la convocatòria perquè les persones interessades puguin fer les sol·licituds per a obtenir una parcel·la, tan individual o familiar com per a entitats. A banda, el consistori també es reservarà una parcel·la per a impartir cursos i tallers.