Deltebre renova el cartipàs per donar un nou impuls al tram final del mandat municipal

Lluís Soler, diu que el nou cartipàs ha de permetre “encarar el darrer tram del mandat amb l’objectiu de donar compliment al Pla de Govern i als compromisos adquirits amb la ciutadania”.

Aguaita.cat
06 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 19:40h
Deltebre ha renovat els regidors municipals per encarar la meitat del mandat
Deltebre ha renovat els regidors municipals per encarar la meitat del mandat | Ajuntament de Deltebre
Amb els camps d’arròs i els treballs de la sega com a escenari de fons, el nou equip de Govern de l’AjuntamentdeDeltebre ha presentat en roda de premsa el cartipàs que, segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha de permetre “encarar el darrer tram del mandat amb l’objectiu de donar compliment al Pla de Govern i als compromisos adquirits amb la ciutadania”.

Per aconseguir este objectiu, es presenta un cartipàs que manté l’estructura de les quatre àrees vigents, però que reforça #DeltebreTerritori, amb FranciscoCastro com a tinentd’alcaldia, amb finalitat de desenvolupar el POUM, solidificar el compromís amb la defensa del territori i donar més èmfasi a les problemàtiques del dia a dia.

Per este motiu, es crea la regidoria de DefensadelTerritori, de la qual se n’ocuparà AnnaGiménez, i es crea una nova subàrea, la de #DeltebreSostenible, que estarà conduïda per KilianFranch com a tinentd’alcaldia, i que englobarà les regidories d’Imatgede Poble, PolítiquesAmbientals i Platges, SectorPrimari (RobertBertomeu) i EquipamentsActes (CarmeFranch).

Pocs canvis en el marc de l’àrea de #DeltebreProjecció, que mantindrà com a tinent d’alcaldia a CarlosSerra, però que incorporarà a FranciscoCastro com a responsable de la cartera de RevaloritzacióEconòmica amb l’objectiu del desenvolupament del Polígon Industrial i l’ampliació del port de Deltebre. També, com a novetat, cal destacar que serà Ingrid Santiago qui esdevindrà responsable de la Inserció Laboral, ocupant d’esta manera el relleu de LluïsaVentura que, tot i que mantindrà la gestió de Servei a lesPersones, esdevindrà tinent d’alcaldia de #DeltebreEficient i assumirà les regidoriesd’Hisenda, GestióInterna Protocol.  

Pel que fa a l’àrea de #DeltebreActiu, amb RobertBertomeu al capdavant. També es crea la regidoria  d’Acció  Intergeneracional i Comunitària, que estarà a càrrec de la novaregidoraRosaRoyo i que aglutina sota aquest nom les regidories i funcions d’Infància i Adolescència, Joventut, GentGran i Multiculturalitat, amb l’objectiu de dinamitzar les accions destinades a tots aquests col·lectius.

Tal com ha detallat Soler, “tots aquests canvis tenen l’objectiu de donar un nou impuls després de dos anys de dificultats extraordinàries i sobrevingudes, entre els quals, els efectes del temporal Glòria i també la pandèmia de la COVID-19. Dos situacions que han fet canviar l’odre de prioritats de l’acció de govern però en cap cas l’essencial principal: segui transformant el nostre municipi al costat de la seva gent”.

En la sessió plenària d’este dimecres, a banda de la pressa de possessió de les noves regidories, també es debatrà una propostad’alcaldia per manifestar el recolzament de l’Ajuntament de Deltebre a la mobilització portada a terme el dia 26desetembre a la BadiadelFangar, i l’aprovació inicial del reglament del Consell Municipal d’Esports.