Sortegem sis entrades per veure a Amposta l'espectacle més optimista del Circ Raluy Legacy

Participa i guanya una de les entrades per a la funció de dissabte 9 d'octubre a les 19:00h, amb l'espectacle TODO (LO) CURA

1200_1633532406aQYH1EQA
1200_1633532406aQYH1EQA | Cedida
Redacció
06 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 17:07h
Este dijous 7 d’octubre torna a Amposta el Circ Raluy Legacy per trencar amb qualsevol rastre de pessimisme amb el seu espectacle TODO (LO)CURA, un clam a l'humor, l’alegria i l’esperança per dixar enrere un any complicat per al món de la cultura i per a tothom.
Els artistes d’este circ emblemàtic es conjuren a favor de l’optimisme sense dixar de banda l’espectacularitat d’impressionants números aeris, de risc o equilibris impossibles, amb els quals la família Raluy oferirà la seua essència, que no és una altra que la del més pur circ dels anys 30. Llums, so, coreografies úniques, l'avantguardisme més actual i la tecnologia fan que TODO(LO) CURA seduïsca als grans i fascine als més petits.

L’espectacle compta amb actuacions úniques i exclusives. Els Hermanos Cedeño, directament des de l’Equador i per primera vegada de gira, ens presenten un número acrobàtic amb molt de risc i de gran impacte visual. Rodrigo Tolzen, el reconegut i premiat mag xilè, ens farà creure de nou en la màgia. Dimitri, un perfecte showman que, en el paper de presentador improvisat, aporta humor i ironia a l’espectacle.

El nou espectacle s'ha dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària. Es tracta d'un espectacle d'una hora i mitja, sense descans, per evitar el contacte entre el públic. Tot l'equip del circ porta màscara i ha estat format en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s'higienitzen les grades i les zones comuns.

En la seua estada a Amposta, el circ se situarà al passeig del Canal Marítim, al costat del complex esportiu, del 7 al 17 d’octubre. La venda d’entrades es farà a la web www.circoraluy.com o a les taquilles del circ. Continuant amb la idea de facilitar l’accés a la cultura, la companyia posa en marxa la iniciativa “Happy-Friday” amb un 50% de descompte per a famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i jubilats tots els divendres.

Però també podeu provar sort, perquè d’acord amb la direcció del circ, aguaita.cat us convida a assistir a alguna de les funcions, concretament per a la de dissabte 9 d'octubre a les 19:00 h., si resulteu agraciats en el sorteig que efectuarem el proper divendres al matí. Així que si vols aconseguir alguna de les sis entrades que sortegem, omple el formulari que trobaràs més avall. Podràs participar fins divendres a les 10 hores. Sort!