Torna la lliga de futbol sala a les Terres de l'Ebre

El campió de la lliga tindrà l’opció de poder ascendir a jugar a la segona divisió nacional de Catalunya

Foto d'arxiu d'un partit de futbol sala
Foto d'arxiu d'un partit de futbol sala | Cedida
Aguaita.cat
29 de setembre del 2021
Actualitzat a les 10:10h
El pròxim dia 02 d’octubre arranca la nova temporada de la Lliga Territorial de Futbol Sala de les Terres de l’Ebre. Una lliga organitzada per AFSTE, Associació futbol sala Terres de l’Ebre, i adherida a la Federació Catalana de Futbol Sala, una unió que es va realitzar la temporada passada i de la qual l'associació espera treure els màxims fruits.

Esta nova temporada estarà composta per 11 equips del territori ebrenc com Rasquera, Benifallet, Roquetes, Deltebre, Camarles, Campredó i Tortosa. Una temporada on esperem fer un salt qualitatiu en tots els àmbits per fer créixer este esport al territori. El campió de la lliga tindrà l’opció de poder ascendir a jugar a la segona divisió nacional de Catalunya.

La lliga que es jugarà pel sistema de doble volta i cada equip disputarà els seus partits com a local a la seua població, fet que ajuda a la descentralització del campionat, promocionant l’esport del futbol sala arreu del territori.

"Cal dir, que malgrat els entrebancs que hem tingut en el darrer any i mig amb una suspensió de la lliga, aturades del campionat... tot degut a la pandèmia de la Covid19, els membres d’AFSTE estem satisfets en poder mantenir esta xifra d’equips" declaren des de l'organització. A més, expliquen que a causa de la situació sí que han patit la baixa d’algun equip, però han aconseguit suplir-la amb l'arribada d'equips nous.

El campionat compta amb el suport dels ajuntaments amb la cessió gratuïta de les instal·lacions municipals, com del Consell Esportiu del Baix Ebre i de la Federació Catalana de Futbol Sala. Es poden seguir els resultats i classificacions de cada jornada a les webs www.futbolsalaterresebre.cat i www.futsal.cat.