La III Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre tindrà lloc a l’Aldea de l’1 al 3 d’octubre

Comptarà amb la participació de Francesc Mauri, meteoròleg i presentador de TV3 i Catalunya Ràdio durant el primer cap de setmana d’octubre

Pla general d'un arrossar al Delta de l'Ebre
Pla general d'un arrossar al Delta de l'Ebre | Josep Maria Montaner
Aguaita.cat
23 de setembre del 2021
Actualitzat a les 20:08h
La Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre, que celebrarà la seva tercera edició de l’1 al 3 d’octubre a l’Aldea, girarà al voltant de la qüestió de la mobilitat sostenible al territori i comptarà amb la participació, entre d’altres, de Francesc Mauri, meteoròleg i presentador de TV3 i Catalunya Ràdio.

Durant el primer cap de setmana d’octubre, l’Aldea s’omplirà d’activitats per a diferents perfils i edats: xerrades i taules rodones, Mercat de Sabors, bicicletada simultània del Delta, tast de vins ecològics, actuacions, tallers per als infants, etc.

IniciativadereferènciaaCatalunya

La Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre és una iniciativa de l’Associació d’Empreses d’Ecoturisme del Delta de l’Ebre (AEEDE) i, des de la seva primera edició, compta amb la implicació dels set ajuntaments del Delta de l’Ebre, del Parc Natural del Delta de l’Ebre i del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Des de l’inici, l’objectiu de la Festa de l’Ecoturisme ha estat promoure el territori de manera responsable, fomentar l’ecoturisme per a la descoberta i gaudi dels espais naturals, preservar el medi ambient i millorar el benestar de la ciutadania deltaica. D’esta manera, la trobada aconseguix ser alhora un referent a Catalunya per a les persones que trien la sostenibilitat i l’ecoturisme a l’hora de planificar les seves vacances, i un punt de reunió i debat per a les administracions, sector privat i organitzacions.

La Festa de l’Ecoturisme és un exemple de la rellevància que en els darrers anys ha pres esta modalitat de turisme més conscient i sostenible. En este sentit, com a exemples de les accions dutes a terme per l’AEEDE en el seu continu treball per al desenvolupament turístic responsable i compromès al territori, recentment l’associació ha creat la marca segell Delta de l’Ebre Ecoturisme, un projecte que pretén posicionar el Delta com a destinació d’ecoturisme i de qualitat durant tot l’any; i, el 2019, va impulsar i participar en el II Fòrum d’Ecoturisme de Catalunya, celebrat a Deltebre.
 

Cartell de la III Festa de l’Ecoturisme del Delta de l'Ebre Foto: Cedida


Per a més informació sobre el programa de la III Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre es pot consultar la web : http://deltadelebreecoturisme.com