Segon accident a l'AP-7, a l'Ametlla de Mar, este dilluns a la tarda

Una persona resulta ferida greu en el primer sinistre, un xoc entre dos camions

Autopista AP-7 a l'Ametlla de Mar.
Autopista AP-7 a l'Ametlla de Mar. | Google maps
Redacció
20 de setembre del 2021
Actualitzat a les 19:10h
ACTUALITZACIÓ 19.00 hores: Són dos els accidents a l'Ametlla de Mar
L'autopista AP-7 està tallada en els dos sentits de la marxa, al terme municipal de l'Ametlla de Mar. Este dilluns a la tarda s'hi ha produït dos accidents. Una persona ha resultat ferida greu en el primer accident, un xoc entre dos camions al punt quilomètric 292. Han calgut practicar tasques d'excarceració i la víctima ha estat trasllada en helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.Este sinistre ha obligat a tallar els dos carrils en sentit sud de la via però també un carril del sentit nord per poder fer les tasques de retirada dels vehicles accidentats. Això ha provocat cues i als volts de les sis de la tarda, al punt quilomètric 296 en sentit nord, s'ha produït un altre accident entre dos vehicles.

INFORMACIÓ 16.54 hores: Una persona ha resultat ferida greu en l’accident que s’ha produït a l’entorn de les 14.40 hores a l’autopista AP-7, a l’altura de l’Ametlla de Mar. El Servei d’Emergències Mèdiques ha traslladat el ferit greu en helicòpter a l’hospital Joan XXIII; a Tarragona.

En el sinistre s’hi han vist implicats dos camions i s’han hagut de fer tasques d’excarceració, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Bombers, que hi treballen amb cinc dotacions, informen que es tracta d'una col·lisió per encalç. També s’ha hagut de tallar la circulació en sentit sud.