17
de setembre
del
2021
Actualitzat
a les
21:58h
Un total de tretze restaurants de l'Ampolla participaran del 25 de setembre al 10 d'octubre en les XXII Jornades Gastronòmiques de l'Arròs oferint diferents menús basats en aquest cereal que es conrea al Delta de l'Ebre.
Coincidint amb l'època de la sega de l'arròs, un any més restauradors del municipi han preparat un seguit de propostes de menús que combinen este producte amb d'altres de proximitat com peix de la llotja de l'Ampolla, marisc i vins DO Terra Alta. Els preus dels menús oscil·len entre els 30 i els 45 euros.
Els restaurants adherits a les jornades d’este any 2021 són: Bama Restaurant – Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa Llambrich – Juani, Club Nàutic – Casa Montero, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Restaurant del Mar – Flamingo, Rodamar, Sol, Taperia Lo Típic, Xerta Mar.
Coincidint amb l'època de la sega de l'arròs, un any més restauradors del municipi han preparat un seguit de propostes de menús que combinen este producte amb d'altres de proximitat com peix de la llotja de l'Ampolla, marisc i vins DO Terra Alta. Els preus dels menús oscil·len entre els 30 i els 45 euros.
Els restaurants adherits a les jornades d’este any 2021 són: Bama Restaurant – Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa Llambrich – Juani, Club Nàutic – Casa Montero, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Restaurant del Mar – Flamingo, Rodamar, Sol, Taperia Lo Típic, Xerta Mar.
Cartell de les XXIII Jornades Gastronòmiques de l'arròs de l'Ampolla Foto: Cedida