Arranca la 27a edició del Cicle de Música Ciutat d’Amposta

L'agrupació musical La Fila ha presentat la programació de la jornada, que inicia a l'octubre amb la presentació del nou treball en solitari d’Arturo Gaya

Concert a Amposta
Concert a Amposta | Roser Regolf
Aguaita.cat
17 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:08h
Esta setmana, la Societat Musical La Unió Filharmònica d'Amposta ha estat l’encarregada de presentar la programació de la 27a edició del Cicle de Música Ciutat d'Amposta, que compta amb la participació de diversos artistes del territori i arrancarà el diumenge 3 d'octubre amb el concert d'Arturo Gaya. El cantautor tortosí ha presentat a l'auditori de la Fila el seu primer treball en solitari, Bonaire 12, un disc on la veu i la paraula se situen en un pla primeríssim. Gaya actuarà acompanyat de músics dirigits pel guitarrista Sergi Trenzano.

D'altra banda el dissabte 16 d'octubre, la cantant Big Mama Montse i la pianista Sister Marion ens aproparan al blues femení. La seua missió al cicle és que el públic es retrobi amb les tonades d'una època on la veu de les dones ressonava en teatres i viles, posant al seu abast el missatge de l'experiència expressada, a vegades de forma intimista i melangiosa o bé amb enginy i extroversió.

El talent jove tindrà la seua representació al cicle el dissabte 23 d'octubre, de la mà de Clàudia Xiva Quartet, un grup que ha nascut durant el 2020, just després del confinament més estricte. El quartet està integrat pels músics David Espinós al piano i la guitarra, Jesús Pacheco al baix, Sergi Molina a la bateria i Clàudia Xiva a la veu.

El mes de novembre ens portarà una novetat al Cicle de Música, el Maridatge Musical, un espectacle en què els vins i la música en directe es busquen i es troben en sintonia. El dissabte 13 de novembre, Salva Racero, excantant de Lax'n'Busto, actor i sommelier, ens guiarà per esta experiència sensitiva, amb la seua música i vins de la DO Terra Alta. El tast dels 4 vins anirà maridat amb un aperitiu elaborat per Agrapats.

La cloenda del 27a edició del Cicle de Música Ciutat d'Amposta portarà segell local, el dissabte 27 de novembre amb la presentació d'Aigua del Cel, el nou disc de Rampaire, l'àlter ego del músic i artista visual ampostí Alfred Porres. Cançons vitalistes i reflexives alhora, amb melodies cuidades i lletres madures i compromeses que transiten pel pop, entre els clàssics britànics dels seixanta i l'indie folk americà més contemporani, amb denominació d'origen ebrenca. Una posada en escena sòbria que es complementarà amb uns visuals dissenyats expressament per a acompanyar cada cançó i reforçar visualment l'expressió literària de cada peça.

Les entrades es poden adquirir a la secretaria de la Fila en horari laboral i per internet a Ebreticket.cat. Trobareu més informació, els horaris i el preu de les entrades en este enllaç www.lafila.cat/ciclemusica2021