Homenatge a l'atleta tortosí Yassine Ouhdadi per la medalla d'or als Paralímpics de Tòquio

El Consell Comarcal del Baix Ebre i el Consell Esportiu del Baix Ebre ha homenatjat avui l'atleta tortosí Yassine Ouhdadi en reconeixement de l'èxit esportiu aconseguit als Jocs Paralímpics Tòquio 2020.

Homenatge institucional a l'atleta Yassine Ouhdadi al Consell Comarcal del Baix Ebre
Homenatge institucional a l'atleta Yassine Ouhdadi al Consell Comarcal del Baix Ebre | Consell Comarcal del Baix Ebre
Aguaita.cat
16 de setembre del 2021
Actualitzat a les 21:32h
ElConsellComarcaldelBaixEbre i el ConsellEsportiudelBaixEbre ha homenatjat avui l'atletatortosíYassineOuhdadi en reconeixement de l'èxit esportiu aconseguit als JocsParalímpicsTòquio2020. Ouhdadi, de 27 anys, va aconseguir la medallad'or a la prova dels 5.000 metres, classe T13 de discapacitats visuals lleus, i diplomaolímpic a la prova dels 1.500 metres.

En un acte celebrat a la sala Josep Costa de l'ens comarcal, el president del Consell, XavierFaura, ha valorat el resultat de l'atleta tortosí com una "fita històrica" per l'esport ebrenc. A l'acte també hi ha assistit el presidentdelConsellEsportiuBaixEbre, AntoniGilabert; els vicepresidentscomarcalsFrancescVallespí i RosaliaPegueroles i el consellercomarcalSebastiàCastañeda. Faura ha lliurat una placa commemorativa en nom de la institució comarcal a l'esportista; també el president del Consell Esportiu del Baix Ebre li ha entregat una placa en reconeixement de l'èxit, però també per la seua ajuda a difondre que les capacitats i habilitats de cadascú i l'esforç personal és una de les principals lliçons que s'aprenen a través de l'activitat física i l'esport.

Després de felicitar Yassine Ouhdadi, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre ha destacat l'esforç i capacitat de superació i adaptació de l'esportista ebrenc, que ha aconseguit la victòria en uns jocs marcats per la pandèmia de la Covid-19. "Yassine Ouhdadi és l'exemple que amb constància, paciència i perseverança es poden aconseguir grans fites, és un exemple al qual ens hem d'emmirallar tota la societat", ha manifestat Faura.

Ouhdadi ha signatalllibred'honor de la institució comarcal i ha agraït les múltiples felicitacions que ha rebut durant les últimes setmanes. Unes felicitacions i mostres de suport que l'encoratgen a continuar endavant per aconseguir més fites esportives de cara als JocsParalímpicsdeParísel2024.