Aragonès es reunix amb Interior per fer seguiment de les inundacions al Montsià i Baix Ebre

El president de la Generalitat truca als alcaldes dels municipis més afectats, com Alcanar, Ulldecona i la Ràpita

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, en una reunió de Protecció Civil per aiguats a les Terres de l'Ebre.
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, en una reunió de Protecció Civil per aiguats a les Terres de l'Ebre. | ACN
Aguaita.cat
01 de setembre del 2021
Actualitzat a les 19:35h
El presidentdela Generalitat, PereAragonès, i el consellerd'Interior, JoanIgnasiElena, s'han reunit este dimecres a la tarde amb la direcció del Departament, ProteccióCivil, Mossosd'Esquadra i Bombers per seguir la situació provocada per les pluges intenses i inundacions al Montsià i al BaixEbre. La reunió ha tingut lloc al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), a la seu d'Interior, a Barcelona. Aragonès s'ha posat en contacte amb els alcaldes d'alguns dels municipis més afectats, entre ells els d'Alcanar, Ulldecona i laRàpita, i amb el delegatdelGovernalesTerresdel'Ebre, AlbertSalvadó, per traslladar-los el suport i posar l'executiu a disposició, segons indiquen fonts de la Generalitat.