El cadàver de Sant Jaume d'Enveja i la mà del maleter de Tarragona són de la mateixa persona

El jutge va decretar presó provisional per tres persones aquest diumenge

Els Mossos al punt on va ser localitzat el cadàver, al canal de la dreta de l'Ebre.
Els Mossos al punt on va ser localitzat el cadàver, al canal de la dreta de l'Ebre. | Cedida
Aguaita.cat
30 d'agost del 2021
Actualitzat a les 20:57h
El cadàver que els Mossos d'Esquadra van trobar dissabte al canal de la dreta de l'Ebre a SantJaumed'Enveja i la mà que agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona van localitzar dijous passat al maleter d'un cotxe són de la mateixa persona, segons han confirmat fonts judicials a l'ACN. Este diumenge el jutjat d'instrucció 2 de Tarragona va decretar presó provisional, incomunicada i sense fiança per tres persones. La causa està oberta per homicidi i es troba sota secret de sumari. La investigació dels fets va a càrrec dels Mossos d'Esquadra.
Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona va aturar dijous un vehicle que hauria comès una infracció de trànsit a la ciutat. Els agents van comprovar que els dos ocupants tenien antecedents i van escorcollar el maleter, i allà hi van trobar una mà humana. Els Mossos d'Esquadra els van detenir i es van fer càrrec de la investigació.

Posteriorment van fer una tercera detenció. Dissabte a la tarda, agents del cos van localitzar un cadàver amb signes de violència al canal de la dreta de l'Ebre, a Sant Jaume d'Enveja. Tot i que inicialment hi havia dues investigacions paral·leles, finalment han conclòs que es tracta del mateix cos. Les indagacions per esclarir els fets es mantenen obertes.