Gandesa prepara una Festa Major per a tots els públics

El programa inclou una vintena d'activitats, que tindran lloc del 2 al 6 de setembre

Aguaita.cat
27 d'agost del 2021
Actualitzat a la 13:31h
Façana de l'Ajuntament de Gandesa.
Façana de l'Ajuntament de Gandesa. | Google Street View
Gandesa es prepara per a la Festa Major d'enguany, del 2 al 6 de setembre. El programa de les festes inclou una vintena d'activitats pensades per a tots els públics i gustos, adaptades, com és habitual, als protocols d'higiene i seguretat per evitar contagis, així com amb actes amb reserva prèvia per controlar l'aforament.

L'alcalde del municipi, Carles Luz, destacava les festes d'este any com "una oportunitat per retrobar-nos, entre veïnes i veïns i gent que ens ve a visitar per aquestes dates, i també per gaudir de la cultura, realçar les entitats de la nostra ciutat i reconèixer la feina de qui ha fet possible aquestes festes". La Festa Major començarà el dijous 2 al migdia, amb el tradicional volteig de campanes, i finalitzarà el dilluns 6 a mitjanit, amb el castell de focs. Entre els actes destacats, la cantant SUU oferirà un concert de la seva gira del 2021 a la localitat terraltina, el 3 de setembre, i també s'ha programat l'espectacle "Show must go on" en tribut a Queen, el 4 de setembre.

Este any el pregó anirà a càrrec de Maria José Montané Lliberia, Mercè Pujol Vallespí i Gemma Segura Malràs, infermeres de Gandesa, segons el consistori, per tal de reconèixer, visibilitzar i agrair la seva tasca i dedicació al llarg de tota la pandèmia. L'acte tindrà lloc el 2 de setembre, a les 22 hores, al Pati de les Escoles Velles.