El Consell Comarcal del Montsià oferix tres ofertes de treball per a joves

Els perfils a contractar són persones joves d’entre 16 anys i 30 anys que siguin titulades de grau mig o superior en Administració i finances

Aguaita.cat
11 d'agost del 2021
Actualitzat a les 17:50h
Programa 'Joves en Pràctiques' del Consell Comarcal del Montsià
Programa 'Joves en Pràctiques' del Consell Comarcal del Montsià | Consell Comarcal del Montsià
Un any més, a través del programa ‘Joves en pràctiques’ subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el ConsellComarcaldelMontsià contractarà persones joves per treballar durant 6 mesos a jornada completa a l’ens. Les places ofertades per esta convocatòria són de tècnicsadministratius per a les àrees d’Habitatge i Ensenyament i per al Servei de Recepció.

Els perfils a contractar són persones joves d’entre 16 anys i 30 anys que siguen titulades de grau mig o superior en Administració i finances, o tinguen un grau universitari relacionat en l’àmbit d’empresarials. A més, cal que siguen beneficiàries del programa Garantia Juvenil i complisquen amb els diferents criteris de valoració.
Tothom qui estiga interessat en inscriure’s a l’oferta ha de trucar al Servei d’Ocupació de Catalunya 900 800 046 indicant el codi de l’oferta: 13763. Posteriorment, cal presentar la sol·licitud telemàticament a través del tauler d’edictes. El termini per presentar les candidatures és del 9 d’agost al 20 d’agost.

Estos contractes s’efectuen mitjançant el programa d’Experiència professional per a l’ocupaciójuvenil a Catalunya del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb el cofinançament del Fons Social Europeu a través de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, i el Consell Comarcal del Montsià. En aquest cas, l’ens comarcal ha rebut una subvenció d’33.000 euros per a la contractació, d’acord a la Resolució TSF/1556/2021, d’11 de maig, per la qual s'obre la convocatòria, per a l'any 2021, per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya .
Des de la seva posada en funcionament el 2016 l’ens comarcal ha contractat 20 persones joves. Este programa permet a les persones beneficiàries adquirir experiència, aptituds i competències afavorint-los-hi la incorporació al mercat laboral de manera estable

Tècnic/a per a l'Àrea d'Ensenyament
Titulació requerida de CFGM, CFGS o grau universitari de la branca professional d'Administració i finances
Codi oferta 13763

Tècnic/a per a l'Àrea d'Habitatge
Titulació requerida de CFGM, CFGS o grau universitari de la branca professional d'Administració i finances
Codi oferta 13763

Tècnic/a per al Servei de Recepció
Titulació requerida de CFGM, CFGS o grau universitari de la branca professional d'Administració i finances
Codi oferta 13763