El Consell Comarcal de la Terra Alta instal·la suports selfies en diferents indrets turístics de la comarca

La Via Verda ha estrenat a Horta de Sant Joan i a Bot dos d’estos suports per fer fotos amb els dispositius mòbils

per Redacció, Horta de Sant Joan / Bot | 11 d'agost de 2021 a les 16:19 |
Dos d’estos suports s’han col·locat al tram de la Via Verda que passa per la Terra Alta. | Cedida
El Consell Comarcal de la Terra Alta ha iniciat la instal·lació de suports selfies en diferents espais d’interès turístic perquè tothom qui vulga en face ús i es puga convertir en prescriptor de la comarca compartint estes imatges a les xarxes socials amb les etiquetes #paradísrural, #terraalta i @turismeterraalta.

Dos d’estos suports s’han col·locat al tram de la Via Verda que passa per la Terra Alta. Un es troba instal·lat en una zona de descans a prop d’Horta de Sant Joan. En este cas, es tracta d’una estructura giratòria per tal de prendre imatges dels diversos paisatges que l’envolten, ja que des de la ubicació on se situa es pot observar tant el poble d’Horta de Sant Joan com la muntanya de Santa Bàrbara. L’altre suport selfie ubicat a la Via Verda terraltina es troba baixant cap a l’estació de Bot, en una àrea de pícnic on s’hi poden fer fotos amb el viaducte de fons.


El Consell Comarcal ha previst la col·locació d’estos suports en tots els pobles de la Terra Alta, així com en diferents punts del recorregut de la Via Verda. N’hi haurà de dos tipus: d’estàtics i de giratoris, que podran abastar més paisatge per a la realització de la fotografia desitjada.

Esta iniciativa s’emmarca en les inversions econòmiques previstes per l’ens comarcal destinades a reactivar el sector turístic terraltí i que es duen a terme a través d’una subvenció de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE).

 

Participació