El Passeig del Marjal serà l’escenari de la XII Mostra Oberta de Poesia d’Alcanar

En acabar el recital de poesia, està prevista l’actuació del grup ‘Pirates de la sal’ dedicat a recuperar i compossar cançons de mar, riu i taberna

Aguaita.cat
06 d'agost del 2021
Actualitzat a les 17:54h
El grup musical 'Pirates de la Sal' actuaran en acabar la Mostra Oberta de Poesia de la Marjal d'Alcanar
El grup musical 'Pirates de la Sal' actuaran en acabar la Mostra Oberta de Poesia de la Marjal d'Alcanar | Biblioteca Trinitat Fabregat
La MostraObertadePoesiad’Alcanar ha arribat este any la XII edició la qual cosa evidència que aquesta proposta cultural és ja un fet consolidat, i mostra la riquesa i la pluralitat al voltant d’este gènere literari al municipi.

A l’igual que l’any passat, la trobada dels poetes participants tindrà al PasseigMarítimdel Marjal. Poetes de diferents generacions, amb estils i llenguatges particulars, recitaran les seues poesies el pròxim dissabte 7 d’agost, a les 19.00 h., en este marc incomparable de les Casesd’Alcanar.

Un any més, cal agraïr al poeta TomàsCamacho, Premi del Mèrit de les Lletres Ebrenques 2019, per impulsar la Mostra Oberta de Poesia d’Alcanar per a aconseguir el seu objectiu inicial de promoure la poesia entre tots els públics. Este esdeveniment, organitzat per la RegidoriadeCultura, també compta amb la col·laboració d’esta Biblioteca, l’InstitutSòl-de-Riu, ÒmniumCulturaldelesTerresdel’Ebre i els Serveis de Cultura de la Generalitat de Catalunya.   

La BibliotecaTrinitariFabregat posa a disposició el suplement que recull les poesies dels trenta participants d'esta nova edició. Si el voleu agafar en préstec, el trobareu a la secció de Col·lecció Local.

En acabar el recital de poesia, està prevista l’actuació del grup ‘Piratesdelasal’, format per gent del Maestrat i de les Terres del’Ebre: Anna Arques, Raquel Pérez, Maria Elena Maureso i Arturo Gaya Iglesias. Cal recordar que ‘Pirates de la sal’ es dediquen recuperar i compossar cançons de mar, riu i taberna. Cançons d’aquí i d’arreu del món, per compartir amb tothom i per gaudir del plaer de la música popular.
 

Cartell de la XII Mostra Oberta de Poesia d'Alcanar Foto: Biblioteca Trinitat Fabregat