El Pot Petit actuarà a les Festes de la Cinta de Tortosa

Les persones que aportin menjar en benefici del Banc dels Aliments gaudiran d'un 30% de descompte en l'entrada

Un concert d'El Pot Petit.
Un concert d'El Pot Petit. | @elpotpetit
Aguaita.cat
03 d'agost del 2021
El grup de música infantil El Pot Petit actuarà a les Festes de la Cinta en benefici del Banc dels Aliments, el 2 de setembre. És una de les primeres actuacions que l'Ajuntament de Tortosa i el Club Futsal Tortosa han anunciat per a les festes que se celebraran al setembre. Avui han entregat el primer lot d'aliments recaptats, un total de 750 quilos recollits durant la venda de les entrades, i és que aquelles persones que fan una aportació de menjar de primera necessitat tenen un descompte del 30% en el preu de l'entrada anticipada.

Joan Accensi, membre de la junta del Futsal Tortosa, destacava que "tots els anys col·laborem en alguna entitat social del nostre territori, i enguany aquesta serà la tercera col·laboració amb el Banc dels Aliments". Des del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray remarcava que "des de l'entitat treballem per conscienciar els més petits i duem a terme una tasca pedagògica que els fa créixer en els valors de la solidaritat". Sota l'eslògan "La fam no fa vacances" el Banc dels Aliments ha intensificat la seva acció per tal de poder arribar, a través de les entitats socials, a totes les famílies en situació de vulnerabilitat al territori.

Per la seva part, el regidor de Festes de Tortosa, Domingo Tomàs, apuntava que este concert dona una idea de com seran les Festes de la Cinta 2021: activitats amb aforament limitat i concerts on s'haurà de fer una reserva prèvia. Tomàs ha destacat que "este concert complementarà l'aposta musical que hi haurà a les Festes de la Cinta, amb activitats i concerts per a totes les edats". Les entrades per al concert de Pot Petit es poden adquirir a BigMat Mayor i a Comunikart, a Tortosa, entre d'altres.