Amposta rep a Aina Cid entre un passadís de rems

L'Ajuntament i el Club Nàutic van organitzar un acte per felicitar a la remera olímpica, ahir a la tarda

Aina Cid sota el passadís de rems durant la rebuda a Amposta, ahir a la tarda.
Aina Cid sota el passadís de rems durant la rebuda a Amposta, ahir a la tarda. | Cedida
Aguaita.cat
03 d'agost del 2021
Actualitzat a les 10:51h
Amposta va rebre amb honors a Aina Cid per felicitar-la pel seu segon diploma olímpic als Jocs de Tòquio, convertint-se així en la primera remera de l'Estat espanyol en aconseguir dos diplomes olímpics consecutius. Entre aplaudiments i amb un passadís de rems format per membres del Club Nàutic d'Amposta, Aina Cid va entrar emocionada pel carrer Major fins a la plaça de l'Ajuntament, on unes 300 persones esperaven per donar-li l'enhorabona.

Després de la càlida rebuda, des del balcó de l'Ajuntament Cid va agrair el suport que havia rebut durant els Jocs Olímpics. En l'acte, organitzat pel consistori i el Club Nàutic, van participar també el delegat Territorial d'Esports a les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, el president de la Federació Catalana de Rem, Paco Paz, el president del Club Nàutic Amposta, Tommy Llambrich, i l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, qui va fer l'entrega d'un obsequi commemoratiu a l'esportista.
 

Cid amb l'alcalde del municipi, Adam Tomàs, al balcó de l'Ajuntament. Foto: Cedida


Fa només una setmana, Aina Cid i la seva companya de bot, Virginia Díaz, posaven fi a la seva participació en els Jocs Olímpics de Tòquio amb una sisena posició a la final olímpica de rem. Cid ja havia aconseguit quedar sisena l'any 2016, als Jocs Olímpics de Río, aquella vegada acompanyada de la remera Anna Boada.