El món del vi entra a la biblioteca de Gandesa

El cicle Biblioteques amb DO programa un seguit d'activitats a la capital terraltina, l'11 i el 18 d'agost

La façana de la Biblioteca Comarcal de Gandesa, en una imatge d'arxiu.
La façana de la Biblioteca Comarcal de Gandesa, en una imatge d'arxiu. | Cedida
Aguaita.cat
02 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:36h
El cicle Biblioteques amb DO torna a la Biblioteca Municipal de Gandesa, els dimecres 11 i 18 d'agost. El projecte, que enguany arriba a la novena edició, porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya per reforçar els coneixements del món del vi entre els assistents a través d'un programa d'activitats culturals variades i per a tots els públics.

Entre l'oferta d'activitats, el dimecres 11 serà el torn dels més petits amb un taller infantil de pintura amb vi i reciclatge de taps de suro, una activitat que se celebrarà a les piscines municipals de Gandesa, a les 11 del matí. D'altra banda, el dimecres 18 s'ha programat "Vi entre Vitrines. El Món del vi en les col·leccions d'art dels museus catalans", una xerrada a càrrec de l'historiador d'art Oriol Gasulla, acompanyat del pagès i pintor Pere Royo. L'activitat, que se celebrarà a la biblioteca a les 19 hores, estarà maridada amb vins de la DO Terra Alta.

Concurs de fotografia
Este mes d'agost també es posa en marxa el Concurs de Fotografia Biblioteca amb DO. De l'1 d'agost al 30 de setembre, els participants podran presentar les seves fotografies, que hauran d'anar lligades al món del vi a la Terra Alta, des de les vinyes o els cellers, fins a l'enoturisme a la comarca. Per participar-hi, s'hauran de publicar les fotos a Facebook, Twitter o Instagram amb el hashtag #biblioDOTerraAlta2021, etiquetant i mencionant a la Biblioteca de Gandesa.