CaixaBank oferix les oficines d'Àfrica i Àsia als empresaris ebrencs per obrir mercat exterior

Experts en gestió integral atendran a Tortosa les necessitats de les empreses

Acord entre la Cambra de Comerç de Tortosa i CaixaBank per ajudar als empresaris ebrencs en el mercat exterior
Acord entre la Cambra de Comerç de Tortosa i CaixaBank per ajudar als empresaris ebrencs en el mercat exterior | Cambra de Comerç de Tortosa
Aguaita.cat
30 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:58h
CaixaBank i la CambradeComerçdeTortosa han renovat l’acord entre ambdues entitats per col·laborar en les actuacions de promoció del comerç exterior de la cambra tortosina. 
El conveni signat reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la cambra com a patrocinador.

L’acord establix la col·laboració amb la cambra en l’assessorament en mercats internacionals, la celebració de seminaris webinars sobre països a on exportar i en les seves missions comercials, i en el patrocini dels Café Cambra que s’organitzen.
CaixaBank posa a la disposició de la cambra les seues oficines operatives i de representació a Àfrica i Àsia per tal que atenguen els empresaris tortosins i ebrencs participants a les missions comercials que l’entitat cameral programe en este continent.

La directora de Banca d’Institucions de CaixaBank a les Terresdel’Ebre, MontseMallafré, ha manifestat que l’acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tortosa és una mostra del compromís de CaixaBank amb les empreses de les Terres de l’Ebre. Així mateix, Mallafré ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia de la zona.

Per la seua banda, el president de la Cambra de Comerç de Tortosa, FrancescFaiges ha destacat que comptar amb els serveis professionals de CaixaBank en un any tan complicat on no s’ha pogut organitzar les missions empresarials, la cambra ha reorientat el servei a l’empresa donant suport Jurídic Internacional, programes de reorientació estratègica post-Covid amb un suport específic cap a l’empresariat, celebrant seminaris webinars sobre el Brexit, Incoterms 2020, operacions triangulars, i preparant la sortida cap a la normalitat en diferents mercats exteriors. 

UncentreespecialitzatalesTerresdel’Ebre

CaixaBank posa disposició de les empreses de les Terresdel’Ebre d’un centre especialitzat per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. El centre està ubicat a Tortosa, i hi treballen 5 experts, en la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.