Els aparadors de Tortosa visibilitzaran la soledat de la gent gran

L'Ajuntament i Creu Roja convoquen un concurs per implicar la ciutadania en l'abordatge d'esta realitat

El carrer Sant Blai de Tortosa.
El carrer Sant Blai de Tortosa. | ACN / A. Ferràs
Aguaita.cat
30 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:03h
L'Ajuntament de Tortosa, la Fundació La Caixa i la Creu Roja Tortosa han convocat un concurs d'aparadors per donar visibilitat a la soledat no volguda de la gent gran. L'objectiu és implicar la ciutadania en el programa "Sempre Acompanyats" que aborda estes situacions i conscienciar de l'existència d'esta realitat.

El concurs està obert a tots els establiments d'àmbit comercial, empreses de serveis i de restauració del municipi de Tortosa. La participació és gratuïta i només cal comunicar-ho mitjançant un correu electrònic a tortosa@creuroja.org, des del 26 de juliol fins al 15 de setembre indicant a l'assumpte el nom de la campanya, i fent constar al cos del missatge el nom i adreça de l'establiment, així com el nom complet i el telèfon de contacte de la persona titular del negoci.

El jurat visitarà els establiments i valorarà l'originalitat, la qualitat artística i el treball de confecció, el missatge de la proposta d'aparador i l'adequació de la temàtica de la campanya. Es farà un reconeixement públic a tots els aparadors participants i, en especial, als tres que hagin obtingut una puntuació més elevada. L'exposició dels aparadors es farà al mes d'octubre.