Un codi QR per utilitzar bé els aparells del Parc Salut de l'Ampolla

L'Ajuntament ha renovat els panells informatius perquè les persones usuàries disposin de material audiovisual explicatiu de cada màquina

El Parc Salut de l'Ampolla amb els panells nous.
El Parc Salut de l'Ampolla amb els panells nous. | Cedida
Aguaita.cat
27 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:29h
L'Ajuntament de l'Ampolla ha renovat els panells informatius del Parc Salut de l'Arenal. Fins ara, els panells en qüestió explicaven com utilitzar l'aparell i quina part del cos es treballava a través d'una imatge i una breu explicació, un material al qual ara s'ha afegit un codi QR amb material audiovisual. D'esta manera, els usuaris i usuàries disposaran també d'un vídeo d'una de les classes dirigides que s'imparteixen al Parc Salut.

Els vídeos, que inclouen una xerrada i unes sessions pràctiques, estan adreçats a persones de la tercera edat empadronades a l'Ampolla. D'esta manera, si algun usuari o usuària vol fer servir els aparells de manera autònoma té com a exemple aquest material audiovisual per saber com fer els exercicis de manera correcta.

Els parcs de salut urbans són un espai de trobada, equipats amb aparells dissenyats per millorar i mantenir la salut i l'estat físic. Permeten exercitar, de forma lliure o bé dirigida, qualitats físiques com la força, la flexibilitat, la resistència, l'equilibri o la coordinació, a més de fomentar la participació social i les bones relacions humanes.