L'ampostina Aina Cid competix esta matinada als Jocs Olímpics de Tòquio

La seua especialitat de rem és el dos sense timoner on han dec recórrer 2.000 metres

Aina Cid en un entrenament amb l'equipament del Club de Rem d'Amposta
Aina Cid en un entrenament amb l'equipament del Club de Rem d'Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
23 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:48h
Esta matinada, a les 2:40 hores, el rem ampostí té una cita als JocsOlímpicsdeTòquio. I és que l'ampostina AinaCid i remera del ClubNàuticAmposta inicia avui la seua participació als Jocs Olímpics. Cid ho farà durant la matinada de divendres a dissabte amb una eliminatòria contra països com Nova Zelanda, Irlanda i Dinamarca. Des del consistori li desitgen ànims i l'encoratgen a lluitar per fer-se amb alguna de les medalles olímpiques.

L'ampostina donarà el tret de sortida als seus segons Jocs Olípics, on remarà amb la modalitat de dos sense timoner juntament amb la càntabra VirgíniaDíaz.

La presència ampostina a Tòquio també compta amb Bienve Front, qui hi participa com a tècnic de l'equip Xilè de rem amb l'embarcació masculina del doble escull lleuger.

Amb Aina Amposta suma un total de vuit esportistes olímpics.

Aina i la seua companya Virgínia porten tres anys de triomf com a campiones europees el 2019, plata el 2020 i bronze enguany . Al maig, en la Copa del Món de Lucena, van aconseguir l'or, en esta modalitat de rem, per primera vegada per Espanya i ara somnien i confien tornar amb una medalla olímpica, tot i ser conscients de la dificultat i la dura competència que suposen països com Nova Zelanda, Austràlia, el Canadà i Itàlia.