L’Ampolla entregarà un lot de bolquers ecològics a totes les famílies que tinguen fills el 2021

Els bolquers es podran utilitzar fins als 6 mesos d'edat, estalviant així una mitjana de 700 bolquers d'un sol ús

Entrega del lot de bolquers ecològics de l'Ajuntament de l'Ampolla
Entrega del lot de bolquers ecològics de l'Ajuntament de l'Ampolla | Cedida
Aguaita.cat
20 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:42h
L’Ajuntament de l’Ampolla, a través de la Regidoria de Medi Ambient, farà entrega al llarg d’aquest any d’un lot de bolquers ecològics a les famílies amb nou nats. Aquests bolquers es 
podran utilitzar fins als 6 mesos d'edat, estalviant així una mitjana de 700 bolquers d'un sol ús, els quals són molt difícils de reciclar i representen un gran impacte per a l’entorn natural.

Estos lots contenen elements reutilitzables i també s'hi inclouen 
tovalloletes que són biodegradables i que s'han de dipositar al ccontenidor de resta. Així mateix, les farmàcies de la localitat disposen de recanvis d'estes tovalloletes i de bolquers de talles més grans per si passats els 6 mesos s’opta per seguir utilitzant aquest producte en comptes dels bolquers convencionals.

Amb este petit gest, a més de reduir l'impacte econòmic que suposa per a una família l'arribada d'un infant, es pretén reduir la petjada mediambiental des del mateix moment del naixement.
“Perquè aquests infants puguin gaudir de la natura tal com l'hem 
conegut nosaltres, des de la Regidoria de Medi Ambient ens hem 
proposat ajudar les famílies a reduir l'impacte tan negatiu que tenen els bolquers convencionals per al medi ambient”, explica la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges.