Dos detinguts a Deltebre per robar en un domicili mentre els propietaris dormien

Un dels detinguts ha ingressat a presó com a autor del robatori amb violència

Agents dels Mossos d'Esquadra.
Agents dels Mossos d'Esquadra. | Mossos
Aguaita.cat
14 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:43h
Els Mossos d'Esquadra van detenir, el 12 de juliol, dos homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència en un domicili de Deltebre. Els fets van ocórrer el mateix dia 12 cap a les sis del matí, quan el propietari es va adonar que els havien entrat a robar en el domicili familiar mentre dormien. Els lladres havien forçat una finestra i havien regirat tota la planta inferior de la casa. Seguidament, la víctima va observar com un home intentava emportar-se el seu cotxe de l'interior de la seva parcel·la, per la qual cosa va sortir ràpidament per impedir-ho. En la seva fugida, el lladre va accelerar bruscament colpejant a la víctima, fent-la caure al terra i causant-li lesions de caràcter lleu. Així i tot, mentre el lladre feia marxa enrere amb el vehicle robat, va quedar atrapat en un desguàs i, davant la impossibilitat de continuar, va fugir corrents. De l'interior del domicili els propietaris van trobar a faltar aparells electrònics, com ordinadors i tauletes, rellotges, diners en efectiu i targetes de crèdit.

En tenir coneixement dels fets, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Deltebre van iniciar un dispositiu per poder localitzar l'autor dels fets. Hores després, els agents van identificar a dos homes a l'interior d'un vehicle estacionat en un carrer de Deltebre, un dels quals concordava amb la descripció del lladre, pel qual els van escorcollar, trobant
diversos objectes que acabaven de sostreure de l'interior del domicili. La resta d'objectes robats es van localitzar a l'interior del vehicle accidentat i abandonat durant la fugida.

Els dos detinguts, de 20 i 21 anys i veïns de l'Ampolla i Deltebre, van passar ahir a disposició judicial i es va decretar l'ingrés a presó per a qui es considera l'autor material del robatori, mentre que l'altre va quedar en llibertat amb càrrecs.