Un detingut per quatre robatoris amb força a Ulldecona

El lladre tenia obertes dos ordres judicials per altres delictes de robatori i falsificació documental, així com la prohibició d'entrada al territori nacional amb una ordre d'expulsió

El material sostret pel lladre vinarossenc, confiscat després per la Guàrdia Civil.
El material sostret pel lladre vinarossenc, confiscat després per la Guàrdia Civil. | Guàrdia Civil
Aguaita.cat
12 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:41h
La Guàrdia Civil de Vinaròs ha detingut un home com a presumpte autor de quatre robatoris amb força que van tenir lloc a Ulldecona. L'equip ROCA de prevenció e investigació de robatoris en entorns rurals de Vinaròs van localitzar un home amagat a l'interior d'un vehicle estacionat en una nau de cria d'animals abandonada de la població del Baix Maestrat. Segons la Guàrdia Civil, quan el sospitós va veure als agents, va intentar fugir a peu a través del camp.

D'esta manera, els agents van organitzar un dispositiu per esbrinar els motius de la fuga i localitzar a l'home. A pocs metres del vehicle, la policia va localitzar diversos objectes sospitosos d'haver sigut robats, entre ells un rifle d'aire comprimit de calibre 5,5 mil·límetres; dos plaques solars i dos bateries; tres bicicletes; una aspiradora i una bossa amb canyes de pescar. Després de la detenció, els objectes van ser retornats als seus propietaris.

El sospitós, veí de Vinaròs, va ser identificat i detingut a Alcanar, per passar després a disposició judicial del Jutjat número 1 d'Amposta. Sobre el detingut ja requeien dos ordres judicials per altres delictes de robatori i falsificació documental, així com la prohibició d'entrada al territori nacional amb una ordre d'expulsió.