Infants i adolescents ja poden gaudir de les activitats d'estiu a la Ribera d'Ebre

Han programat una trentena d'activitats entre casals de vacances, colònies, rutes i acampades

Aguaita.cat
07 de juliol del 2021
Actualitzat a les 9:58h
El grup de xiquetes i xiquets que estos dies han anat de colònies d'estiu a Girona.
El grup de xiquetes i xiquets que estos dies han anat de colònies d'estiu a Girona. | Cedida
Un grup de vint-i-nou xiquets i xiquetes han participat en les colònies organitzades pel Servei de Joventut del Consell de la Ribera d'Ebre a la Selva, a Girona. Però este estiu, l'oferta de lleure a la comarca és molt més àmplia: durant els mesos de juliol i agost s'han notificat una trentena d'activitats a tots els pobles riberencs, entre casals de vacances, colònies, rutes i acampades pensades per a xiquets, xiquetes i joves fins a divuit anys.

Durant totes estes setmanes, del Consell Comarcal es farà un seguiment de cada una de les activitats per comprovar la seva adequació a la normativa que regula les activitats de lleure, especialment en aquells punts referents a la prevenció de la COVID. Les mesures establertes pel Departament de salut i PROCICAT i les recomanacions d'organització de la Direcció General de Joventut que es poden consultar al web www.estiuamblleure.cat.

Les activitats de lleure estan molt consolidades a Catalunya, ja que, a més de ser un espai pensat per l'educació i convivència dels infants, representen també una oportunitat d'ocupació per als joves formats en el món del lleure com són els monitors o directors que tenen una alta demanda laboral en estos períodes de vacances escolars.