L'Auditori d'Amposta substituirà el Sindicat com a punt de vacunació

El nou punt suposarà una ampliació de la capacitat de vacunació, ja que és un espai molt més gran

L'Auditori Municipal d'Amposta, on s'administraran les vacunes a partir del dia 6 de juliol.
L'Auditori Municipal d'Amposta, on s'administraran les vacunes a partir del dia 6 de juliol. | Cedida
Aguaita.cat
02 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:21h
L'Auditori Municipal d'Amposta serà, a partir del dimarts, un nou punt de vacunació a la capital del Montsià. L'Auditori substituirà el Sindicat, on s'ha vacunat fins ara, el que suposarà una ampliació de la capacitat de vacunació a causa de la disponibilitat més gran d'espai.

Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre, feia crida "a vacunar-se a totes aquelles persones que encara no ho hagin fet. A mesura que les vacunes arriben programem i obrim cites als punts de vacunació poblacionals i als Centres d'Atenció Primària". A més a més, Lleixà va voler agrair "l'esforç que estan realitzant els professionals, en especial les infermeres, que realitzen jornades complementàries i fan que avui tinguem aquestes dades de vacunació tan positives al territori".

El dimecres, 30 de juny, s'arribava a la xifra de 100.000 primeres dosis administrades a la Regió Sanitària de Terres de l'Ebre. Esta xifra suposa una cobertura del 56,2% de primeres dosis al territori. A més, a les Terres de l'Ebre hi ha un total de 72.787 persones que ja disposen de la pauta completa de vacunació, la qual cosa suposa que un 40,2% de la població està immunitzada.

Estes són les dades de vacunació per franja d'edat actualment a les Terres de l'Ebre: