Sopar-Concert de Pancho Céspedes al restaurant Les Moles d'Ulldecona

El pròxim 16 de juliol Les Moles dóna el tret de sortida a les NITS d'ESTIU amb l'intèrpret internacional Pancho Céspedes

Aguaita.cat
30 de juny del 2021
Actualitzat a les 20:19h
Cartell del Sopar-Concert que el popular cantant oferirà al restaurant Les Moles d'Ulldecona
Cartell del Sopar-Concert que el popular cantant oferirà al restaurant Les Moles d'Ulldecona | Cedida
El pròxim 16 de juliol Les Moles dóna el tret de sortida a les NITS d'ESTIU amb l'intèrpret internacional PANCHO CÉSPEDES.

Un sopar-concert per gaudir de la primera Nit d'estiu al restaurant Les Moles, estrella Michelin i 2 sols Repsol amb l'Estrella internacional del bolero.

Una experiència cultural ÚNICA per viure, sentir i degustar a les Terres de l'Ebre, tot just quan retornem d'un any on ha estat difícil compartir experiències, i el món torna a poc a poc a conviure amb la normalitat.

En tractar-se d’un sopar estrella Michelin, per assegurar-se l’accés i la disponibilitat d’una taula als jardins de Les Moles amb el nombre de persones desitjat (1,2, 3, 4…i fins un grup màxim de 10 persones, d’acord amb les mesures COVID) és imprescindible la reserva prèvia.

Com ve sent habitual, Les Moles utilitza la seua plataforma web per la venda d'entrades, però enguany també innova fent costat a la seva plataforma amb nous canals de venda especialitzats com ebreticket.
 
Per a més informació: [email protected]
Telèfon: 977573224