Localitzen a La Sènia un cultiu interior de 4.000 plantes de marihuana

L’operatiu dels Mossos d'Esquadra també va permetre la detenció de tres homes, dos dels quals s’encarregaven directament del cultiu de les plantes

La plantació localitzada a la Sénia, amb 4.000 plantes.
La plantació localitzada a la Sénia, amb 4.000 plantes. | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
28 de juny del 2021
Actualitzat a les 16:39h
Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació d’Amposta van detenir el passat 21 de juny tres homes de 18, 20 i 34 anys, dos dels quals de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut i el tercer de nacionalitat espanyola i veí d’Amposta, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Les detencions són resultat d’una investigació oberta després de tenir indicis de l’existència d’una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial en desús situada a La Sènia
El passat dia 21 es va portar a terme un dispositiu d’entrada judicial en l’esmentada nau, de 7.900 m2, on es van localitzar 4.000 plantes de marihuana de diferents mides amb una elevada floració de cabdells. Les instal·lacions disposaven d’instal·lació elèctrica, sistema de ventilació i filtració d’aire, així com de tots els utensilis necessaris per portar a terme esta activitat il·lícita.

En el moment de l’accés policial a l’esmentada finca tres homes van intentar fugir, sense aconseguir-ho. Als tres detinguts també se’ls acusa d’un delicte de defraudació de fluid elèctric al trobar-se les instal·lacions connectades a la xarxa elèctrica de manera il·legal.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Un dels detinguts va quedar en llibertat després de declarar en seu policial, mentre que els altres dos van passar a disposició judicial i es va decretar la seua llibertat amb càrrecs.