Sons eclèctics al molí de Cèsar Martínell d'Ulldecona en els concerts Secrets JMEP

Els organitzadors del cicle programen cinc actuacions per a tots els públics entre finals de juny i principis d'agost

Aguaita.cat
04 de juny del 2021
Actualitzat a les 17:27h
L’edifici es troba catalogat pel Servei de Patrimoni Cultural de les Terres de l’Ebre.
L’edifici es troba catalogat pel Servei de Patrimoni Cultural de les Terres de l’Ebre. | Arxiu
Ulldecona tornarà a situar-se al mapa musical de l'estiu amb un nou cicle de concerts que tindran lloc al Molí de Cèsar Martinell, on s'ubica actualment l'oficina de turisme. Sota el nom de Secrets JMEP, neix una proposta que complementarà els concerts de les Jornades Musicals a l'Ermita de la Pietat i que s'encetarà el proper 20 de juny amb l'actuació de Sergi Estella. En total seran cinc espectacles que s'allargaran fins el 7 d'agost, amb varietat de gèneres musicals, com ara el blues, l'electrònica, el pop o la cançó d'autor. Totes les actuacions seran protagonitzades per artistes catalans i valencians, amb un aforament màxim de 80 persones. Les entrades ja estan a la venda per vuit euros cada concert.
L'artista de Rubí Sergi Estella serà l'encarregat d'estrenar aquest cicle com a home orquestra centrat amb el blues, el diumenge 20 de juny. Una setmana més tard, el 27 de juny, serà el torn de la tarragonina Alba Morena, qui aquest 2021 ha tret el seu primer treball discogràfic, 'Las dos edades', on mescla gèneres com l'electrònica amb el flamenc. El primer cap de setmana de juliol, dissabte dia 3, el duet anglo-català Laura Guarch & Chris Murphy pujaran a l'escenari per presentar els nous temes de pop electrònic. De fet, serà el primer concert d'aquesta formació, que servirà per fer la pre-estrena del disc Krëodylia, el treball de debut d'aquesta veïna d'Ulldecona.

Caldrà esperar fins el 17 de juliol per la quarta sessió del Secrets JMEP de la mà de KLS i Martí Guillem, una co-producció en què l'estil experimental prendrà força. Finalment, el 7 d'agost Marc Garcia Arnau tancarà el cicle de concerts amb la seva cançó d'autor satíric i de protesta acompanyat pel seu quintet musical. Tots els concerts començaran a les vuit del vespre i s'obriran portes mitja hora abans.

Els assistents poden comprar fins a un màxim de quatre entrades per grup, una mesura imposada per respectar les normes d'aforament i seguretat arran del context de pandèmia. En aquest sentit, serà obligatori l'ús de la mascareta durant tota l'actuació i es recomana anar amb previsió al Molí de Cèsar Martinell.