S'esgoten les entrades de Zoo a Amposta un dia abans de Lo Riu Sona

Un miler de persones assistiran als concerts que Zoo i Arc de Triomf oferiran esta nit a Lo Riu Sona d'Amposta

Aguaita.cat
04 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:14h
Els valencians han penjat el cartell d'entrades exhaurides a Amposta.
Els valencians han penjat el cartell d'entrades exhaurides a Amposta. | Zoo
Entrades esgotades per a la primera nit de concerts de Lo Riu Sona Festival d'Amposta. En esta tercera edició, el festival ha aconseguit esgotar el miler d'entrades per a la primera nit de concerts, este divendres, amb les actuacions d'Arc de Triomf, a les 22 hores, i Zoo, a les 23 h, a l'exterior del pavelló 1 d'Octubre. Per demà queden encara algunes entrades per a veure a Segona mà i Miki Núñez, que actuaran al mateix lloc.

El regidor de Festes a l'Ajuntament d'Amposta, Ramon Bel, afirmava que "estem molt contents. Hem fet "sold out" a Zoo, que serà un concert genial, i hem aconseguit vendre 1.000 entrades en uns temps que no són fàcils per al món de l'espectacle i la cultura". Després de setmanes organitzant l'acte, Bel detallava que "mil persones repartides en 166 taules és una bogeria, hem hagut de fer un pla d'enginyeria per organitzar al públic", explicava amb humor, afegint que ja estan treballant per a l'edició del 2022.

Per accedir al concert no serà necessari realitzar-se un test d'antígens ni una PCR, però sí que es mantindran totes les mesures necessàries per evitar els contagis per Covid-19. El públic estarà assegut i distribuït en cadires individuals o en taules d'un màxim de sis persones, segons l'entrada que hagin adquirit. A banda, tothom haurà de portar mascareta, excepte en els moments que estiguin menjant o bevent, ja que hi haurà un servei de barra que s'atendrà, com si fos un bar però a través d'un contacte de Whatsapp, taula per taula.