Un total de 12 colles de dolçaina, gralla i tabal participen en la XVI Trobada a Tortosa

Els Grallers i Gaiters de l’Aguilot en una actuació a Tortosa
Els Grallers i Gaiters de l’Aguilot en una actuació a Tortosa | Gaiters de l'Aguilot
Aguaita.cat
26 de maig del 2021
Actualitzat a les 19:26h
Els Gaiters de l’Aguilot de Tortosa han organitzat per este dissabte, 29 de maig, la XI Trobada Gaiters de l’Aguilot de dolçaina, gralla i tabal. L’activitat començarà a les 17.30 hores al passeig central del Parc Municipal de Tortosa amb la concentració de les 12 colles participants, les quals, a les 20 hores, protagonitzaran en l’escenari central una actuació musical individual.
Pel que fa a les colles participants dissabte són: Gegantera de Tortosa, Aldowaira d’Aldover, Gegantera de Vinyols, Dolçainers de la Sénia, Gegants i Cabuts de Vinaròs, Gegantera de la Ràpita, Senill de Torreblanca, Lo Golafre de Tortosa, Dolçaina i Tabal de Vinaròs, Grallers de l’Alforja, Grallers de Jesús i la colla amfitriona, Gaiters de l’Aguilot.

D’altra banda, diumenge l’entitat celebrarà un concert també en el marc del Parc Teodor Gonzàlez de Tortosa. Serà a les 12 del migdia, al passeig central del parc i hi participaran tres colles: a més dels Gaiters de l’Aguilot, els Llampec Nois i la colla Gegantera de la Ràpita.

Amb aquestes dues actuacions d’accés lliure els Gaiters de l’Aguilot volen recuperar i tornar a una certa normalitat després de l’aturada de l’activitat per la pandèmia. Precisament, les restriccions que encara existeixen per la Covid han obligat a l’entitat a traure del programa l’actuació itinerant de les colles pels carrers de la ciutat, amb la qual cosa tota l’activitat es centrarà al passeig central del parc municipal de Tortosa.
 

Cartell de la XI Trobada de Gaiters de l’Aguilot Foto: Cedida