Amposta incorpora set cases més al parc d'habitatge públic de la ciutat

Des del consistori han signat un conveni amb la Sareb per habilitar els habitatges, que es llogaran per 125 euros al mes

L'alcalde, Adam Tomàs, i a regidora, Núria Ferré, signant el conveni amb la Sareb.
L'alcalde, Adam Tomàs, i a regidora, Núria Ferré, signant el conveni amb la Sareb. | Cedida
Aguaita.cat
21 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:23h
Amposta referma el compromís de garantir l'accés de l'habitatge amb la incorporació de set vivendes al parc d'habitatge públic de la ciutat. Esta setmana, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i la regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, van signar un conveni amb la Sareb per convertir els immobles en edificis de lloguer assequible. En concret, el conveni concretava una aportació de 7.000 euros per pis, on cada part pagarà la meitat, per arranjar-los i posar-los en servei, fet que permetria llogar-los a 125 euros al mes.

"Tal com marcava el punt 119 del nostre programa electoral seguim fent d'Amposta la ciutat de referència en habitatge públic, garantit el dret a l'habitatge per a tothom", apuntava Tomàs a través de les seves xarxes socials, on explicava també que s'han emplaçat a seguir sumant habitatges de la Sareb a la gestió pública municipal.

Amposta té un dels parcs d'habitatge públic més grans del territori, amb 181 habitatges de lloguer social. Així i tot, la demanda és també molt gran i hi ha moltes persones en llista d'espera, per això el compromís de seguir treballant per garantir una vivenda digna a tothom.