Un centenar de participants s'immergeixen en les instal·lacions artístiques efímeres dels Ports

La sisena edició de 'Els Ports, natura i art' mostra quatre intervencions i una performance als boscos a Horta de Sant Joan

Pla general d'alguns participants interactuant durant la visita a les intervencions artístiques efímeres de 'Els Ports, natura i art'.
Pla general d'alguns participants interactuant durant la visita a les intervencions artístiques efímeres de 'Els Ports, natura i art'. | ACN
Aguaita.cat
17 de maig del 2021
Actualitzat a les 18:33h
Un centenar de persones han participat a la ruta artística 'Els Ports, natura i art', este diumenge. LEl sender que unix el Mas de la Franqueta d'Horta de Sant Joan (Terra Alta) amb el Racó de Corretja, al Parc Natural dels Ports, ha acollit la sisena edició del cicle. Durant el recorregut s'ha proposat als visitants un diàleg entre l'art i la natura enmig dels boscos a través d'intervencions efímeres, com instal·lacions pictòriques sobre les roques, reflexions sobre els sons de la natura, la relació de l'home amb el medi ambient o la visualització de formes d'art conceptual en el bosc. El públic ha pogut interaccionar amb els creadors i acostar-se a l'entorn a través de la seua mirada.
Els participants s'ha dividit en diferents torns. Els creadors de les intervencions han estat Nil Nebot Torrella (Gelida), Teresa Mulet (Barcelona-Amposta), Núria Arias López (Amposta), Jordi Abelló Vilella (Reus) i la performance de Jordina Ros amb Pere Estadella (Cambrils).