L’Ajuntament de la Ràpita treballa en unes Festes Majors 2021 adaptades a la situació de la covid-19

Des del consistori ja s’ha contactat amb les entitats i associacions del municipi perquè informen a la Comissió de Festes sobre els actes i les activitats que volen organitzar i com les adaptaran

1200_1581000633bandes_festes_majors_la_rapita_edited
1200_1581000633bandes_festes_majors_la_rapita_edited | Cedida
Aguaita.cat
13 de maig del 2021
Actualitzat a les 16:46h
L’Ajuntament de la Ràpita treballa en unes Festes Majors 2021 adaptades a la situació epidemiològica, en què es complisquen totes les mesures establertes per la Generalitat de Catalunya. La Regidoria de Festes i la Comissió de Festes estan treballant en l’organització d’estes per si la normativa vigent al juliol permet dur-les a terme.

El regidor de Festes, Enric Vidal, assegura que “el nostre objectiu és poder celebrar les Festes Majors, en el cas que el Procicat ho permeta, i per això estem treballant en la planificació d’un programa atractiu”. No obstant això, Vidal exposa que “a hores d’ara no tenim res segur, ni sabem si finalment seran una realitat, però la voluntat és celebrar-les si la normativa ens ho permet”.

Tant és així, que des del Consistori s’ha contactat amb les entitats i associacions del municipi perquè informen a la Comissió de Festes sobre els actes i les activitats que volen organitzar i com les adaptaran. A més, també s’ha demanat a les entitats que comuniquen els noms dels/les representants infantils i juvenils de les Festes Majors de 2021.