Detingut per robar a l'interior de 14 vehicles i en un domicili de Tortosa

Els Mossos també han detingut un altre home relacionat amb el robatori al domicili

Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs.
Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs. | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
25 de març del 2021
Actualitzat a la 13:10h
Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes com a presumptes autors d'un robatori a l'interior d'una casa, a un dels quals se l'acusa també de l'autoria de 14 robatoris a l'interior de vehicles. Els dos acusats, detinguts amb la col·laboració de la Policia Local de Tortosa, els agents van arrestar, el passat dia 23, són dos homes de 20 i 23 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Tortosa.

Entre el 5 i 12 de març es van produir diversos robatoris a l'interior de vehicles estacionats al barri de Remolins, a Tortosa. El lladre trencava algun vidre del vehicle i sostreia objectes de valor de l'interior. Uns robatoris que, tot i succeir en dates diferents, presentaven el mateix mètode i característiques, el que ja va fer sospitar a la policia que es tractava del mateix autor. D'altra banda, la denúncia d'un robatori en un domicili, ocorregut a la mateixa zona entre el 12 i 13 de març, va aixecar les sospites dels investigadors respecte a què pogués estar relacionat amb els robatoris en els vehicles.

Arran aquests fets, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van posar en marxa un dispositiu per evitar nous robatoris d'aquestes característiques mentre avançaven en la investigació, la qual ha permès identificar i detenir el presumpte autor dels catorze robatoris a l'interior de vehicles i al domicili de Tortosa. Les indagacions també van permetre determinar la participació d'un segon implicat en el robatori al domicili per la qual cosa també va ser arrestat.

Els detinguts van passar ahir a disposició judicial i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.