L’Associació d’Empresaris de l’Ampolla s’incorpora a l’AEHT

L'acord de vinculació es va plasmar en un acte este dilluns a la localitat marinera

Representants de les entitats associades amb l'alcalde, Francesc Arasa.
Representants de les entitats associades amb l'alcalde, Francesc Arasa. | Cedida
Redacció
16 de març del 2021
Actualitzat a les 17:15h
L’Associació d’Empresaris de l’Ampolla (ADELA) s’ha unit a l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Tarragona (AEHT) en un acte que va tindre lloc este dilluns al Club Nàutic de l’Ampolla, que va comptar amb la presència de la presidenta d’ADELA, Juani Piñana; el president de l’AEHT, Francesc Pintado, i l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa. L’objectiu de l’acord de vinculació és enfortir i representar el sector hostaler a l’Ampolla sota el paraigua de l’AEHT, sense perdre la identitat i la trajectòria aconseguida per ADELA  fins al moment.

Per la seua banda, AEHT vol enfortir el sector i articular-lo a la província”, segons va comentar el president d’esta associació, Francesc Pintado. “Esperem poder convèncer a  Tortosa, Cases d’Alcanar, la Ràpita… Units som més forts i Terres de l’Ebre s’ho mereixen”, va afegir.
“Quan més gran siga esta associació, quan més socis tinga, més força aconseguirem i més lluny arribarem”, va comentar per la seua banda la presidenta d’ADELA, Juani Piñana. També va voler recordar el moment que està vivint el sector: “El sector de l’hostaleria ha estat molt afectat per la pandèmia. És per això que ara més que mai, és necessari donar veu i força al nostre col·lectiu i quina manera millor que fer-ho units per poder defensar els nostres interessos”, va exposar.

Durant la presentació, Pintado, en nom de la junta, va agrair el suport a l’alcalde de l'Ampolla posant-li la “jaqueta de cuina” que representa l’associació. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província de Tarragona. Aquest suport i representació territorial s’evidencia també en el continu nombre d’associacions locals i comarcals vinculades a l’AEHT, amb més de 700 socis.