Operació policial oberta per una embarcació amb fardells de droga embarrancada davant el Delta de l’Ebre

La Policia Local de Deltebre, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han acudit a la zona, davant l'illa de Sant Antoni, i han localitzat almenys cinc fardells

Vista general de l'illa de Sant Antoni, a la desembocadura de l'Ebre.
Vista general de l'illa de Sant Antoni, a la desembocadura de l'Ebre. | Google maps
Sílvia Berbís
13 de març del 2021
Actualitzat a les 10:25h
La Policia Local de Deltebre, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil estan actuant este dissabte al matí en una operació activada després d’observar una embarcació embarrancada davant la costa del Delta de l’Ebre, abandonada, i dins la qual s’hi ha trobat fardells de droga, segons han confirmat a Aguaita.cat fonts dels Mossos.

Ha estat la Policia Local de Deltebre qui ha donat l’avís, que ha propiciat la intervenció de la resta de cossos de seguretat, presents des de primera hora del matí al lloc dels fets, a l’entorn de l’Illa de Sant Antoni, al terme de Deltebre. Un cop han arribat a la barca encallada en un banc de sorra i sense tripulants, han localitzat almenys cinc fardells de droga. Una de les hipòtesis és que la tripulació haja abandonat l’embarcació un cop ha quedat encallada i sense possibilitats de navegació. De moment l’operatiu està actiu, la investigació oberta i es desconeix el parador dels responsables d’este transport de droga.