Amposta, pionera en impartir la doble titulació de batxillerat d'arts i cicle formatiu en tres anys

Es permet l’obtenció dels dos títols cursant batxillerat en tres cursos acadèmics i el grau mitjà d’arts plàstiques i disseny en els dos primers

Aguaita.cat
10 de març del 2021
Actualitzat a les 19:23h
Escola d'Art i disseny d'Amposta, ESARDI
Escola d'Art i disseny d'Amposta, ESARDI | Arxiu
A partir del curs 2021-2022, els estudiants d’Esardi del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) d’arts plàstiques i disseny d’Assistència al Producte Gràfic Imprès podran acabar els seus estudis obtenint també el títol de batxillerat d’arts de l’Institut Ramon Berenguer IV. I és que el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha aprovat, en fase pilot, este doble titulació en estos dos centres educatius d’Amposta.

La regidora d’Educació, Núria Marco, ha valorat "molt positivament" la notícia. "Amposta som ciutat educadora i esta oferta formativa doble, vinculada a la realitat educativa de la ciutat, l’art, no fan més que consolidar la ciutat com a referent en la formació en este camp", explica.

Es permet l’obtenció dels dos títols cursant batxillerat en tres cursos acadèmics i el grau mitjà d’arts plàstiques i disseny en els dos primers. Així, durant el primer curs es fa una part de 1r de batxillerat i 1r del cicle formatiu de grau mitjà; durant el segon la part restant de 1r de batxillerat i 2n cicle formatiu de grau mitjà i al tercer curs, 2n curs de batxillerat.
 

Anunci de la nova formació 2+1 en Arts a Amposta Foto: ESARDI