Renfe interromp el servei a l'Aldea i habilita busos arran de l'#avuinopaguem

Després de tenir aturat el comboi durant una hora, la companyia ha obligat uns 300 passatgers a baixar del tren i aquells que tinguen bitllet seguiran en bus # Jóvens de les Terres de l'Ebre donen per conclosa la protesta i critiquen la "irresponsabilitat" de Renfe

Redacció
11 de maig del 2014
Imatge de l'estació de l'Aldea en ser desallotjat el tren on es feia la protesta.
Imatge de l'estació de l'Aldea en ser desallotjat el tren on es feia la protesta. | Jóvens de les Terres de l'Ebre
Imatge de l'estació de l'Aldea en ser desallotjat el tren on es feia la protesta. Foto: Jóvens de les Terres de l'Ebre

La primera protesta pel servei ferroviari amb un #avuinopaguem va acabar amb una avaria i algun retard. En la segona, Renfe va decidir impedir a Tortosa l’arrancada dels combois amb passatgers sense bitllet. I esta tarda, s’ha armat una altra controvertida situació a l’Aldea. Segons han informat alguns dels membres de Jóvens de les Terres de l’Ebre que havien convocat el tercer #avuinopaguem per queixar-se del servei i els preus per viatjar en tren a les Terres de l’Ebre, després d’estar una hora aturats a l’Aldea, Renfe ha comunicat fa pocs minuts als viatgers del comboi que havia de sortir a les 17.35, que abandonen els vagons. D’esta manera, un centenar de viatgers han hagut de baixar del tren perquè l’estratègia de la companyia, en esta ocasió ha estat suspendre la circulació d’este tren i les parades de la resta de trens que passaran esta tarda per l’Aldea. Renfe ha fet baixar uns 300 passatgers i ha anunciat que habilita un servei d’autobús que durà als viatgers que tinguen bitllets fins a l’Ametlla de Mar, sense aturada a l’Ampolla, i des de la Cala podran continuar el seu trajecte.

D’aquesta manera, els Jóvens han decidir donar per finalitzat el seu acte de protesta. Júlia Urgell, membre de Jóvens de les Terres de l’Ebre, ha titllat “d’irresponsable” l’actitud de Renfe “per haver dixat de nou sense trens les Terres de l’Ebre”. També ha lamentat que el revisoar i l’interventor s’hajan negat “a dialogar amb les persones que dúiem a terme la protesta, a les que ni tan sols ens han demanat el bitllet”. En total han estat un centenar els viatgers que han secundat este tercer #avui no paguem. De moment, segons han informat, ha acudit un únic autobús per començar el desallotjament dels passatgers des l’estació, que està completament col·lapsada de gent esperant que Renfe resolga el batibull que s’ha ocasionat.