Una àvia de 85 anys víctima de les presumptes agressions sexuals va alertar este diumenge els familiars

El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Joan Carles Molinero, ha aportat este migdia nous detalls

Joan Carles Molinero, comissari en cap dels Mossos d'Esquadra
Joan Carles Molinero, comissari en cap dels Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
15 de febrer del 2021
Actualitzat a les 14:19h
El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Joan Carles Molinero, ha aportat este migdia en roda de premsa nous detalls sobre la detenció d’un treballador de la residència l’Onada d’Alcanar per la presumpta agressió sexual a dues àvies residents.

Segons ha detallat Molinero, la notícia va arribar este mateix diumenge quan una de les víctimes, una àvia de 85 anys, va ser acompanyada pels seus familiars per votar “i a l’hora de tornar manifesta que no vol, perquè ha patit diverses agressions sexuals per part d’un treballador”.

Després de fer les oportunes comprovacions i prendre declaració a altres persones ingressades al mateix centre, ahir la tarda mateix es va procedir a la detenció del treballador, tal com ha corroborat Molinero.

El presumpte agressor, de 54 anys, passa este dilluns a disposició del jutjat d'instrucció número 1 d'Amposta. El Mossos, que continuen amb la investigació, no descarten que hi puga haver més víctimes. Durant tot el dia d'avui estan prenent declaracions a la resta de residents i treballadors del centre.

Per la seua banda, l'Ajuntament d'Alcanar també ha anunciat, com el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que es personarà com a acusació popular en el cas. El consistori es mostra "consternat" pels fets i els condemna per "extremadament greus i totalment inacceptables". L'Ajuntament d'Alcanar ha ofert "suport incondicional" a les persones afectades i a les seues famílies i ha demanat "el màxim respecte davant d’estos fets".