Detinguts 2 dels integrants d'una banda que ha robat 7 cops en una setmana en botigues del Montsià

Es tracta de dos veïns d'Ulldecona que ja han passat a disposició judicial

EP
EP | Europa Press
Aguaita.cat
05 de febrer del 2021
Actualitzat a les 12:22h
Agents dels Mossos d'Esquadra pertanyents a la Unitat d'Investigació d'Amposta van detenir el passat 2 de febrer dos homes de 27 i 42 anys, de nacionalitat romanesa i veïns d'Ulldecona, com a presumptes autors de delictes de furt, estafa i pertinença a grup criminal.

La setmana passada van ser denunciats diversos furts en establiments comercials de la comarca del Montsià, principalment botigues d'alimentació i electrodomèstics. Estes sostraccions consistien en emportar-se productes que es trobaven a la venda, així com també telèfons mòbils i carteres dels clients mitjançant maniobres de distracció o aprofitant qualsevol descuit d'aquests.
 
Ells lladres van dur a terme robatoris d'este tipus en en set botigues ubicades de les poblacions de Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara, Sant Jaume d'Enveja, Ulldecona i Amposta.
 
La investigació iniciada pels agents va permetre obtenir diversos indicis inculpatoris que van portar a la detenció de dos homes residents a Ulldecona i a la identificació d'una dona que fins el moment no ha pogut ser localitzada.
 
Els lladres estan acusats també del delicte d'estafa, ja que van utilitzar les targetes de crèdit sostretes per adquirir productes en altres establiments comercials.
 
Els investigadors també han constatat que els dos homes detinguts i la dona identificada, juntament amb altres persones, formen un grup criminal que ha tingut una elevada activitat delictiva en els últims mesos, per la qual cosa la investigació continua oberta a efectes d'identificar i localitzar la resta d'integrants.
 
Els dos detinguts, que tenen nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia d'Amposta i es va decretar la seua llibertat amb càrrecs.