Diumenge, tercer #AvuiNoPaguem per un servei de trens més barat i digne

Jóvens de les Terres de l'Ebre convoca una nova acció de desobediència civil al tren que surt diumenge 11 de l'Aldea a les 17.35 hores

Redacció
07 de maig del 2014
El proper diumenge 11 de maig tindrà una nova acció de desobediència civil en protesta pel servei ferroviari a les Terres de l’Ebre. Es tracta del tercer #AvuiNoPaguem, que ha estat convocat per Jóvens de les Terres de l’Ebre i consistirà en no pagar el bitllet per viatjar en el tren que ha de sortir a les 17.35 de l’Aldea.

En un comunicat, l’entitat recorda que a l'últim #AvuiNoPaguem realitzat el 6 d'abril des de Tortosa, en el qual Renfe va impedir sortir el tren i va interrompre el transport ferroviari tota la tarda de diumenge, es va decidir en assemblea seguir en este tipus d'accions. “Des de Jóvens pensem que és imprescindible el moviment social al carrer i per això tornem a convocar esta acció”, han apuntat. La millora d'infraestructures i una baixada de preus al transport públic a les Terres de l'Ebre són les reivindicacions que impulsen els actes de protesta i que ja fa temps que s’han posat sobre la taula. “Els estudiants o treballadors que ens hem de desplaçar setmanalment som els principals afectats”, recorden els convocants, que també han convidat els joves que residixen a Barcelona a assistir a les assembles que fan cada dijous a les 20h. al Centre Social Autogestionat Can Vies del barri de Sants.