El COPATE millora la planta de compostatge de Mas de Barberans

La millora es canalitzarà a través d'una ajuda de l’Agència de Residus de Catalunya destinada a la planta de compostatge de Mas de Barberans per un import de 63.349,53 euros

Planta de compostatge de Mas de Barberans
Planta de compostatge de Mas de Barberans | Cedida
Aguaita.cat
29 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:51h
El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) ha rebut una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya destinada a la planta de compostatge de Mas de Barberans per un import de 63.349,53 euros. Es tracta d’un ajut de la convocatòria per a la implementació de millores en instal·lacions públiques de tractament mecànic biològic de residus municipals existents, ubicades a l’àmbit territorial de Catalunya.

Concretament, les actuacions que es duran a terme a la planta de compostatge de Mas de Barberans consisteixen a millorar el control, l’automatització i la monitorització dels principals paràmetres de les diferents fases del procés de compostatge, mitjançant la instal·lació de software especialitzat. També s’instal·larà un sistema de pesatge a la maquinària, i s’adquiriran sondes de control amb major eficiència tècnica.