L’antiga residència d’avis d'Amposta s’activa com a espai per atendre persones amb cures intermèdies

Dins el Pla de Contingència de la regió sanitària Terres de l’Ebre per alleugerir la pressió dels assistencial dels centres, a l’Hospital Comarcal d’Amposta també s’ha desprogramat la cirurgia amb ingrés, s’han suspès algunes proves especials, s’han reduït les consultes i visites i es desprogramarà part de la cirurgia sense ingrés

Aguaita.cat
28 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:31h
Tasques de mateniment i rehabilitació de l'antiga residència d'avis d'Amposta
Tasques de mateniment i rehabilitació de l'antiga residència d'avis d'Amposta | Ajuntament d'Amposta
L’antiga residència d’avis s’activa com a espai per atendre persones amb necessitats de cures intermèdies.A partir d’este dijous 28 de gener, l’antiga residència d’avis d’Amposta s’habilitarà com a centre per atendre pacients de les Terres de l’Ebre amb necessitats de cures intermèdies amb la voluntat de traure pressió assistencial dels centres hospitalaris del Territori. Esta és una de les accions previstes dins el Pla de Contingència de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre per alleugerir la pressió assistencial que viuen actualment els centres sanitaris i l’Atenció Primària per la situació epidemiològica.

Pel mateix motiu també s’ha desprogramat activitat ordinària de l’Hospital Comarcal. Així, s’han reduït les visites i consultes, s’han suspès algunes proves especials, s’ha desprogramat la cirugià amb ingrés i es desprogramarà part de la cirurgia sense ingrés.

Recordem que al mes de març, la brigada municipal, el personal de manteniment de l’Hospital Comarcal d’Amposta i professionals autònoms van habilitar l’antiga residència com a  hospital en cas de necessitar incrementar la capacitat hospitalària de les Terres de l’Ebre.

Recordem que al mes de març, la brigada municipal, el personal de manteniment de l’Hospital Comarcal del Montsià i professionals autònoms van habilitar l’antiga residència com a hospital en cas de necessitar incrementar la capacitat hospitalària de les Terres de l’Ebre. L’actuació va suposar una inversió demés de 85.000 euros.