El Col·legi de Periodistes a les Terres de l’Ebre organitza un cicle de conferències de temes d’actualitat

El primer acte, el 15 de maig, serà la presentació a Tortosa del llibre 'Castor: la bombolla sísmica' del periodista ebrenc Jordi Marsal

Redacció
07 de maig del 2014
El Col·legi de Periodistes  de Catalunya a les Terres de l’Ebre iniciarà este mes de maig un cicle de conferències i presentacions al voltant de temes d’actualitat i d’interès general que vol tenir una periodicitat trimestral. La primera activitat d’este cicle serà la presentació del llibre 'Castor: la bombolla sísmica' del periodista ebrenc, Jordi Marsal. Un treball d’investigació periodística que desvetlla algunes claus importants del polèmic magatzem submarí de gas que la promotora Escal UGS ha construït davant la costa d’Alcanar i Vinaròs.

La presentació tindrà lloc el proper 15 de maig a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, a les 19.45h. Prèviament hi haurà la performance 'Provoca’t el teu propi sisme' de l’artista visual Jaume Vidal a la plaça dels Dolors.

L’objectiu del cicle de conferències que impulsa el Col·legi de Periodistes de Catalunya a les Terres de l’Ebre és el d’apropar la professió periodística a la ciutadania i a l’hora divulgar continguts que puguen ser interessants tant per als periodistes com per al públic en general.