Catac-CTS/Iac reclama un nou hospital per a l'Ebre a la gerent de la regió sanitària

El sindicat denuncia la reducció de l'espai i l'estoc del magatzem del Verge de la Cinta per les obres d'Urgències

Redacció
07 de gener del 2021
Actualitzat a les 16:29h
Captura de pantalla de la reunió telemàtica.
Captura de pantalla de la reunió telemàtica. | Cedida
El sindicat Catac-CTS/Iac s'ha reunit amb la gerent de la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, Mar Lleixà, i li ha traslladat la petició perquè es construïsca un nou hospital al territori, enlloc de les obres i l'ampliació que el Departament ha previst per als propers anys a l'actual hospital de referència, el Verge de la Cinta de Tortosa. El sindicat ha aprofitat la trobada telemàtica per denunciar que els preocupa la situació actual del magatzem d'este centre hospitalari, derivada de l'ampliació del servei d'Urgències, perquè s'ha reduït l'espai i l'estoc, els treballadors es troben amb entrebancs per fer les tasques i s'ha externalitzat a magatzems privats.

El sindicat ha demanat a Lleixà que el problema del magatzem es contemple abans de la futura ampliació de l'hospital perquè es dispose d'un magatzem "amb suficient espai, estoc adequat i una previsió de material com a mínim de 15 dies, com tenen altres hospitals".

El sindicat també ha traslladat a la gerent "el malestar i cansament dels treballadors", als quals, asseguren, se'ls han anul·lat permisos, tenen períodes de descans insuficients, i se'ls han augmentat les càrregues de treball per la covid i la contractació precària. "Sabem que moltes d'estes qüestions són de les direccions del nostre hospital, però considerem que esta informació també l'ha de tindre la directora territorial de Salut a les Terres de l'Ebre", apunten.