La Grossa de Cap d'Any també es contagia: el 14320, data de l'estat d'alarma, un dels més venuts

El coronavirus i les restriccions fan que els catalans hagen anat més a última hora a comprar els bitllet

Números de la Grossa de Cap d'Any al costat d'un gel antisèptic
Números de la Grossa de Cap d'Any al costat d'un gel antisèptic | Xavier Pi
Redacció
30 de desembre del 2021
Actualitzat a les 15:55h
Vendes més concentrades estes últimes setmanes. En alguns llocs, similars a altres anys. I en d'altres, a la baixa. La pandèmia afecta les rifes i, com ja ha passat amb els altres sortejos, la Grossa de Cap d'Any no en queda al marge. A poques hores perquè gire el bombo, la sensació entre els punts de venda –com llibreries i supermercats- és desigual. Alguns creuen que hi haurà descens, però també confien que la gent "s'anime a darrera hora". Per contra, en altres punts les vendes no s'han ressentit. El coronavirus, però, també crea supersticions. Perquè un dels números que s'han esgotat és el 14320, que coincidix amb la data de l'estat d'alarma i el confinament.

100.000 números a 10 euros el bitllet i vuit grans premis. La Grossa de Cap d'Any torna a repetir fórmula i este 2020 atorgarà un primer premi de 200.000 euros; un segon de 65.000; un tercer de 30.000; dos quarts de 10.000 i tres cinquens de 5.000.

El sorteig se celebrarà este dijous a dos quarts d'una del migdia. I aquells més triganers encara seran a temps de comprar bitllets fins a les onze del matí (això sí, en este cas, online). Avui és el'últim dia per fer-ho als 2.000 punts que venen bitllets de Loteries de Catalunya; principalment, estancs, llibreries, supermercats, quioscos i bars.